Mücadele sonrası takım kaptanı ve tecrübeli futbolcu Ertuğrul Şimşek, gazetemizin spor muhabiri Salih Hançer’e açıklamalarda bulundu.

Gençlik kampları öncesi istişare toplantısı düzenlendi
Gençlik kampları öncesi istişare toplantısı düzenlendi
İçeriği Görüntüle

Maç boyunca üstün bir performans sergilediklerini vurgulayan Şimşek, galibiyeti Kırşehir halkına armağan ettiklerini belirtti.

“Bugün sahada gerçekten hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Bu galibiyet, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Kırşehirspor taraftarlarına armağan olsun,” dedi.

Kaptan Ertuğrul “Kırşehirli Çocuklarımızla Hedefimiz Play Off” (2)-1

“BU TAKIM KIRŞEHİR’İN ÇOCUKLARINDAN KURULU”

Takımın tamamen Kırşehirli gençlerden oluştuğunu ifade eden kaptan Şimşek, açıklamalarına şöyle devam etti: “Öncelikle sizlere ve bizi her zaman destekleyen Kırşehir seyircisine teşekkür ediyoruz. Bu takım, Kırşehir’in takımı. Yükselen bir ivmemiz var. Geçen hafta elimizden galibiyet kaçtı, penaltıdan yararlanamadık ve iki puan bıraktık. Bu hafta ise aynı hatayı yapmadık, penaltıyı gole çevirdik ve 2-1’lik önemli bir galibiyet aldık.”

Genç oyuncuların performansından memnuniyet duyduğunu belirten Şimşek, takım arkadaşlarına da teşekkür etti: “Tüm takım arkadaşlarımın, özellikle genç kardeşlerimizin ayaklarına sağlık. Başta hocamız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz bu takımı kurarken tecrübeli oyuncular olarak gençlere yol göstereceğimizi söyledik. Şimdi o sözü tutuyoruz; onlar da sağ olsunlar bizim söylediklerimizi dinleyip sahada ellerinden geleni yapıyorlar.”

“BARTINSPOR’UN KONUMU YANILTMASIN”

Gelecek hafta oynayacakları Bartınspor karşılaşması hakkında da konuşan Şimşek, rakiplerinin ligdeki sıralamasına aldanmamaları gerektiğini söyledi: “Bartınspor da bizim gibi gençlerden oluşan bir takım. Fakat onlar transfer için ciddi bir bütçe harcadılar ama istedikleri performansı tam olarak yansıtamadılar. Biz ise kendi öz evlatlarımızla mücadele ediyoruz. Haftaya Bartın deplasmanında da 3 puan alarak, artık düşme hesapları yapmak yerine Kırşehir’in çocuklarını Play-Off’a taşımak istiyoruz.”

Muhabir: İlknur Öncü