Engelli bireyler 3 Aralık Engelliler Günü’nü doyasıya eğlenerek kutladılar. 3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle Kırşehir Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde program gerçekleştirildi. Programa Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek, eşi Serpil Demiryürek, Kırşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Serkan Sağlam, engelli bireyler ve aileleri katıldı.

Program kapsamında engelli bireyler Engelli bireylerin katılımıyla düzenlenen etkinlikte türküler söylendi, tiyatro gösterileri sahnelendi ve halk oyunları oynandı. Katılımcılar hem eğlendi hem de sahne performanslarıyla izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Sevgi Her Engeli Aştı2

Engelli bireylerin sahneye koyduğu performanslar büyük beğeni topladı. Katılımcılar, engelli bireylerin azim ve yeteneklerini sergilediği gösterileri uzun süre alkışladı.

Kırşehir Soğukların Etkisinde
Kırşehir Soğukların Etkisinde
İçeriği Görüntüle

Sevgi Her Engeli Aşar

Sevginin her engeli aştığını belirten Vali Demiryürek, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda, “Kırşehir Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde kalan engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle hazırlayıp sunduğu programı ilgiyle izledik. Emeği geçenleri kutluyor, tüm engelli kardeşlerimize mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum.” dedi.

Sevgi Her Engeli Aştı3

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen etkinlik, engelli bireylerin sosyal hayata katılımının önemini bir kez daha hatırlattı. Engelsiz Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen program, toplumda farkındalık oluştururken aynı zamanda engelli bireylerin yeteneklerini sergilemesine fırsat sundu.

Muhabir: Gurbet Erul