Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, YENİ Parti’nin yeni otobüsünü sosyal medya hesabından “Teyzemiz sağ olsun, milletimiz sağ olsun!” ifadeleriyle paylaştı. Otobüsün arkasında yer alan fotoğraf ve “Teyzem sağ olsun” mesajının hikâyesi ise dikkat çekti.

İlhan’ın paylaşımında, otobüsün arkasında Özgür Özel ile çiftçi Ayşe Yaylacık’ın birlikte çekilen fotoğrafının yanı sıra “Teyzem sağ olsun” ifadesinin yer aldığı görüldü.

“Teyzem Sağ Olsun” Mesajının Hikâyesi

Ekran Görüntüsü 2026 08 28 092455

Otobüsteki dikkat çeken mesajın hikâyesi, 29 Haziran’da gerçekleştirilen İzmir Bayındır ziyaretine dayanıyor. Ziyaret sırasında çiftçi Ayşe Yaylacık, Özgür Özel’e “Sana otobüs de alacağız, bina da yapacağız” sözleriyle destek vermişti.

Yaylacık’ın bu sözleri yeni otobüsün tasarımında unutulmadı. Ayşe Yaylacık ile Özgür Özel’in birlikte çekilen fotoğrafı otobüsün arka kısmına yerleştirilirken, fotoğrafın üzerine esprili bir ifadeyle “Teyzem sağ olsun” notu eklendi.

Kırşehir Milletvekili Metin İlhan da bu ayrıntıyı öne çıkararak yaptığı paylaşımda, “Teyzemiz sağ olsun, milletimiz sağ olsun!” ifadelerini kullandı.

Bir Genç Daha Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti!
Bir Genç Daha Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti!
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Nurten Ceylan - Damla Yeşilli