Gençlik merkezleri öğrencilere tanıtıldı
Gençlik merkezleri öğrencilere tanıtıldı
İçeriği Görüntüle

TFF U19 Gelişim Ligi 10. Grup’ta mücadele eden Kırşehirspor’da teknik sorumlu Kürşat Yağız, Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacakları Ankaraspor maçı öncesinde gazetemizin spor muhabiri Salih Hançer’e açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam, ilk haftada Selçuklu Belediyespor karşısında ortaya koydukları futboldan memnun olduklarını ancak karşılaşmadan farklı mağlubiyetle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti.

Ligin ilk haftasında özellikle karşılaşmanın belirli bölümlerinde iyi bir oyun sergilediklerini belirten Yağız, güçlü rakip karşısında yakaladıkları fırsatları değerlendiremediklerini ve alınan farklı mağlubiyetin kendilerini üzdüğünü söyledi. İlk haftadaki karşılaşmadan gerekli dersleri çıkardıklarını belirten yeşil-beyazlı ekibin çalıştırıcısı, oyuncularının moral ve motivasyonunu yeniden yükseltmek için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.

Ankaraspor karşılaşmasına büyük önem verdiklerini belirten Kürşat Yağız, başkent deplasmanına mutlak puan hedefiyle gideceklerini söyledi. Takım olarak sahaya kazanmak düşüncesiyle çıkacaklarını ifade eden Yağız, oyuncularının mücadele gücünü son düdüğe kadar sahaya yansıtmasını istediğini belirtti.

Genç futbolcularına güvendiğini vurgulayan Yağız, Ankaraspor karşısında ellerinden gelen mücadelenin tamamını ortaya koyacaklarını ve iyi bir sonuçla Kırşehir’e dönmek istediklerini ifade etti. Kırşehirspor U19, 30 Eylül Çarşamba günü saat 14.00’te Ankaraspor ile karşı karşıya gelecek.

Muhabir: İlknur ÖNCÜ