Kırşehir il ve ilçe köylerini ziyaret etmeye devam eden Vali Demiryürek vatandaş ile yerinde görüşüyor. Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek, il genelinde sürdürdüğü köy ziyaretleri kapsamında bu kez Çayağzı Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Demiryürek ile Kırşehir Vali Yardımcısı ve Kırşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Yasin Özcan Çayağzı Köyü’nü ziyaret etti. Köy meydanında Çayağzı Köyü sakinleri ile bir araya gelen Vali Demiryürek, direkt temas sağlayarak sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Köy Meydanında Sıcak Karşılama
Vali Demiryürek ve beraberindeki heyet, Çayağzı Köyü meydanında köy sakinleri tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. Bu ziyaret kapsamında vatandaşlar, yaşadıkları sıkıntıları ve çözüm önerilerini bizzat Vali Demiryürek'e aktarma fırsatı buldu.

Vali Demiryürek, köy meydanında düzenlenen buluşmada Çayağzı sakinleriyle birebir temas kurarak, yerel yönetimin halkla iç içe olma anlayışını bir kez daha ortaya koydu. Vatandaşların taleplerini doğrudan dinleyen Vali Demiryürek, özellikle altyapı eksiklikleri, tarımsal destekler, içme suyu sorunları ve gençlerin istihdamına yönelik beklentileri not aldı.





