Kırşehir’de 23 Nisan sevinci Şehit Recep Yıldırım İlkokulu’nda
Kırşehir’de 23 Nisan sevinci Şehit Recep Yıldırım İlkokulu’nda
İçeriği Görüntüle

Kaman’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında anlamlı bir tören gerçekleştirildi. Kaman Kaymakamı Engin Tok, Galip Demir İlkokulu öğrencisi Elif Kılıç’a makam koltuğunu devretti. Kaymakamlık makamında düzenlenen törende minik Kaymakam temsili olarak görevi devralarak heyecanını yaşadı.

Kaman’da Kaymakamlık Koltuğu Çocuklara Emanet 1Kaymakam Tok, törende yaptığı konuşmada, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Bugün bu koltuk sizlerin. Sizler bizim geleceğimiz, umudumuzsunuz. İnanıyorum ki ileride bu makamları sizler çok daha iyi yerlere taşıyacaksınız” ifadelerini kullandı. Program sonunda minik Kaymakam ve arkadaşlarına hediyeler takdim eden Tok, öğretmenlere de teşekkür etti.

Kaman’da Kaymakamlık Koltuğu Çocuklara Emanet 2Aile Destek Merkezi’nde kutlamalar devam etti

Kutlamalar bununla sınırlı kalmadı. Kaymakam Engin Tok, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Aile Destek Merkezi’nde düzenlenen programa da katıldı. Minik öğrencilerin hazırladığı gösterileri izleyen Kaymakam Tok, çocuklarla sohbet ederek onların heyecanına ortak oldu. Ardından merkez bünyesindeki kursiyerlerle yakından ilgilenen Kaymakam Tok, el emeği ürünleri inceledi ve kursiyerlerin talep ile görüşlerini dinledi.

Kaman’da Kaymakamlık Koltuğu Çocuklara Emanet 3Program sonunda emeği geçen herkese teşekkür eden Kaymakam Tok, çocukların bayramını en içten dilekleriyle kutladı. Kaman’da gerçekleştirilen etkinlikler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu bir kez daha ortaya koydu.

Kaman’da Kaymakamlık Koltuğu Çocuklara Emanet 5

Muhabir: Ayşe Hilal Deliorman