Kürşat Yağız: “Aksaray maçında 3 puanı hedefliyoruz”
Kürşat Yağız: “Aksaray maçında 3 puanı hedefliyoruz”
İçeriği Görüntüle

Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kulüpler Arası Midi Kızlar Voleybol İl Birinciliği’nde 3. haftanın kapanış maçında İlgimspor, Aşıkpaşaspor Kulübü’nü 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 3-1 mağlup etti. İkinci maçında ilk galibiyetini alan İlgimspor, 3 puanla A Grubu’nda 4. sıraya yükseldi.

Kındam Spor Salonu’nda oynanan ve gruptaki sıralamayı yakından ilgilendiren karşılaşmada İlgimspor ile Aşıkpaşaspor Kulübü karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk setinde iki takım da kazanmak için büyük mücadele ortaya koydu. Çekişmeli geçen seti 25-21 kazanan Aşıkpaşaspor Kulübü, karşılaşmada 1-0 öne geçti.

İlk seti kaybetmesine rağmen oyundan kopmayan İlgimspor, ikinci sette toparlanarak üstünlüğü eline aldı. Rakibi karşısında daha etkili bir oyun sergileyen İlgimspor, seti 25-18 kazanarak skoru 1-1’e getirdi.

İLGİMSPOR ÜST ÜSTE 2 SET KAZANDI

Üçüncü sette de oyun üstünlüğünü sürdüren İlgimspor, rakibine karşı etkili performansını devam ettirdi. Bu seti 25-16 kazanan İlgimspor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 2-1 öne geçerek galibiyet için önemli bir avantaj yakaladı.

Dördüncü sette de kontrolü bırakmayan İlgimspor, 25-18’lik skorla seti kazanarak karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

İKİNCİ MAÇINDA İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Aşıkpaşaspor Kulübü karşısında önemli bir geri dönüşe imza atan İlgimspor, ligdeki ikinci karşılaşmasında ilk galibiyetini elde etti. Bu sonuçla 3 puana ulaşan İlgimspor, A Grubu’nda 4. sırada yer aldı. İlgimspor, 1-0 geriye düştüğü mücadelede üst üste kazandığı 3 setle haftanın kapanış maçını galibiyetle tamamladı.

Muhabir: Özgür Karaçocuk