Kırşehirli minik yeteneklere forma hediyesi moral oldu

YEDSPORT’TAN MİNİK KRAMPONLAR’A ANLAMLI DESTEK

Kırşehir Amatör Küme Futbol Ligi’nde mücadele eden Minik Kramponlar Futbol Kulübü, anlamlı bir destekle moral buldu.

Kulübün U11 ve U12 yaş kategorilerinde mücadele eden minik futbolculara, spor giyim markası Yedsport tarafından 20 adet forma hediye edildi.

Bu anlamlı jest, Gazetemizin Spor Muhabiri Salih Hançer’in girişimleriyle gerçekleşti. Yıllardır Kırşehir’de sporun ve gençliğin sesi olan Hançer, bu kez saha dışındaki çabasıyla gönülleri fethetti.

“AMACIMIZ MİNİK YÜREKLERE DOKUNMAK”

Hançer, forma takdimi sırasında yaptığı açıklamada, Minik Kramponlar Futbol Kulübü Başkanı ve Antrenörü Mustafa Koçak’ın Kırşehir futboluna yıllardır büyük emek verdiğini vurguladı.

Açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Mustafa hocamız uzun yıllar boyunca Kırşehirspor’da hiçbir menfaat gözetmeden antrenörlük yaptı. Gençlerin gelişimi için gece gündüz demeden çalışan nadir insanlardan biri. Şimdi Minik Kramponlar’da hem başkanlık hem antrenörlük görevini üstlenerek bu fedakârlığını sürdürüyor. Bu sezon da Kırşehirspor’un Bölgesel Gelişim Ligi’nde mücadele eden U14 ve U15 takımlarına hiçbir bedel talep etmeden oyuncular kazandırdı. Biz de bu özverisinin bir karşılığı olması için, Yedsport iş birliğiyle formaları hediye ettik. Kırşehir futboluna yaptığı katkılar için kendisine sonsuz teşekkür ediyoruz.”

“TAKDİR EDİLMEK GÜZEL, AMA ASIL ÖDÜL ÇOCUKLARIN GÜLÜMSEMESİ”

Salihoğlu: “Hedefimiz Maraş maçında mutlak galibiyet”
Salihoğlu: “Hedefimiz Maraş maçında mutlak galibiyet”
İçeriği Görüntüle

Forma takdimi sırasında duygusal anlar yaşanırken, Minik Kramponlar Futbol Kulübü Başkanı ve Antrenörü Mustafa Koçak da destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yıllarını Kırşehirspor’un altyapısına ve A takımına adayan Koçak, şimdi kendi kurduğu kulüp bünyesinde onlarca çocuğun hayatına dokunuyor.

Koçak, şu sözlerle duygularını paylaştı: “Takdir edilmek çok güzel bir duygu. Fakat asıl ödül, çocuklarımızın gözlerindeki heyecanı ve mutluluğu görebilmek. Yıllarca Kırşehirspor’da görev yaptım. A takımından altyapıya kadar her kademede ter döktüm. Şimdi Minik Kramponlar’da gençlerimizin gelişimine katkı sunmaya devam ediyoruz. Kırşehirspor’un bizden oyuncu talebi oldu, ve biz de kendi altyapımızdan yetiştirdiğimiz çocukları hiçbir karşılık beklemeden verdik. Çünkü önemli olan bu çocukların doğru yerlerde futbol oynaması, hayallerine ulaşması. Bu anlamlı forma desteği için Salih Hançer kardeşime ve Yedsport ailesine teşekkür ediyorum.”

Muhabir: İlknur Öncü