Kırşehir’de 3 Mart Dünya Yaban Hayatı Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza atıldı. Atatürk Ortaokulu öğrencileri, özel gün dolayısıyla ilgili kurumu ziyaret ederek doğa ve yaban hayatı konusunda farkındalık kazandı.

Program, Müdür Hasan Tezer’in katılımıyla Aşıkpaşa Tabiat Parkı ve Tabiat Müzesi’nde gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında öğrencilere yaban hayatı, biyolojik çeşitlilik ve doğanın korunmasının önemi hakkında kapsamlı bilgiler verildi.

5 Yaşındaki Kızını öldüren babaya müebbet!
5 Yaşındaki Kızını öldüren babaya müebbet!
İçeriği Görüntüle

645567669 1229174622659758 8636025179958792334 N

Doğa yürüyüşü ve müze gezisiyle zenginleştirilen programda, interaktif anlatımlar sayesinde öğrenciler hem eğlendi hem de öğrenme fırsatı buldu. Uzmanlar, özellikle doğal yaşam alanlarının korunmasının gelecek nesiller açısından hayati önem taşıdığına dikkat çekti.

Yetkililer, nazik ziyaretlerinden dolayı öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederek, doğa bilincini artırmaya yönelik etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Kaynak: HABER MERKEZİ