Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig’de mücadele eden ve ligde kalma umutlarını son haftaya kadar taşıyan Kırşehirspor taraftarları zorlu Artvin Hopaspor maçında tribünleri doldurarak, adeta Ahi Stadyumu’nu karnaval alanına çevirdi.

Kırşehirspor’un kümede kalma maçı olan Artvin Hopaspor müsabakası öncesinden organize olan taraftarlar Ahi Stadyumuna akın ettiler.

Taraftar Takımına Sahip Çıkarak, Kırşehir’i Ayağa Kaldırdı (2)Hafta içinde Kırşehirspor yönetiminin maçı ücretsiz yapması, Vali Murat Sefa Demirürek ile kurum amirlerinin şehri maça davet etmesiyle Kırşehir Pazar günü Ahi Stadına akın etti.

GSB SPOR OKULLARINDAN BU YIL 1 MİLYON 811 BİN ÇOCUK YARARLANDI
GSB SPOR OKULLARINDAN BU YIL 1 MİLYON 811 BİN ÇOCUK YARARLANDI
İçeriği Görüntüle

Ahi Stadyumunu dolduran yaklaşık 4.500 taraftar maçın başından sonuna kadar Kırşehirspor’u sesleri kısılana kadar desteklediler.

Başta Amigo Halil Kurt, Ali Keleş, Bekir ve Yaşar Adıgüzel olmak üzere binlerce taraftar "Kırşehir-Kırşehir-Kırşehir" tezahüratlarıyla stadyumu inleterek Kırşehirsporu desteklediler.

Muhabir: İlknur Öncü