Kırşehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Süleyman Ersoy, sağlık yöneticileriyle birlikte Şehit Polis Hayrettin Yılmaz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret etti. Ziyarette, merkezde sunulan sağlık hizmetleri yerinde incelendi.

Şehit Polis Hayrettin Yılmaz Adsm’ye Üst Düzey Ziyaret1Başhekim Dt. Müge Şebnem Şahin’in eşlik ettiği ziyarette, polikliniklerin işleyişi, hasta yoğunluğu ve tedavi süreçleri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. İl Sağlık Müdürü Ersoy, diş hekimleri ve sağlık çalışanlarıyla istişare ederek, Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden alınan randevular ve tedavi edilen hasta sayıları hakkında bilgi aldı.

Feci kaza! 5 araç birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var
Feci kaza! 5 araç birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var
İçeriği Görüntüle

Şehit Polis Hayrettin Yılmaz Adsm’ye Üst Düzey Ziyaret3Sağlık hizmetlerinde detaylı incelemeler yapıldı!

Ayrıca, Periapikal ve Panoramik röntgen cihazlarının işleyişi yerinde gözlemlendi. Sağlık hizmetlerinin etkinliği ve teknolojik altyapının kullanımı konusunda detaylı incelemeler yapıldı.

Ziyaretin sonunda Doç. Dr. Ersoy, özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı tüm hekim ve sağlık personeline teşekkür ederek merkezden ayrıldı.

Şehit Polis Hayrettin Yılmaz Adsm’ye Üst Düzey Ziyaret2

Muhabir: Ayşe Hilal Deliorman