Kırşehirspor’da gözler pazar günü oynanacak Erciyes 38 FK karşılaşmasına çevrildi. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Mazıdağı Fosfatspor’a 3-1 mağlup olan yeşil-beyazlı ekipte, teknik heyet ve futbolcular, alınan yenilgiyi telafi etmek için yoğun bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyor.

“HATALARIMIZDAN DERS ÇIKARDIK”

Kırşehirspor’un genç ve yetenekli futbolcusu Mustafa Pınarcı, önceki gün Güneykent Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesi gazetemizin spor muhabiri Salih Hançer’e açıklamalarda bulundu. Takım olarak moral ve motivasyonlarının yerinde olduğunu ifade eden Pınarcı, geçen haftaki mağlubiyeti geride bırakmak istediklerini söyledi.

“Mazıdağı deplasmanında istediğimiz sonucu alamadık. Ancak maçın bazı bölümlerinde iyi oynadık. Bu hafta teknik ekibimizle birlikte hatalarımızı analiz ettik. Erciyes 38 FK maçında bu eksiklerimizi telafi ederek sahaya daha güçlü çıkacağız.”

“TARAFTARIMIZLA BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Pınarcı, takım içindeki birlik ve beraberlik havasına dikkat çekerek, taraftarlara da seslendi:

“Kırşehirspor forması bizim için büyük bir sorumluluk. Her maça bu bilinçle çıkıyoruz. Pazar günü kendi sahamızda taraftarımızın desteğiyle galip gelmek istiyoruz. Onların tribünlerdeki coşkusu bize her zaman ekstra motivasyon veriyor. Bu maçı kazanarak yeniden çıkışa geçeceğiz.”

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek: “Türk futbolunun temizlenmesi hareketine destek veriyoruz”
Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek: “Türk futbolunun temizlenmesi hareketine destek veriyoruz”
İçeriği Görüntüle

HAZIRLIKLAR YOĞUN TEMPODA SÜRÜYOR

Teknik Direktör Birasoğlu ve yardımcılarının yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların istekli ve hırslı görüntüsü dikkat çekti. Isınma hareketlerinin ardından taktiksel çalışmalar yapan yeşil-beyazlı ekip, hafta sonu oynanacak karşılaşmaya kadar hazırlıklarını sürdürecek.

Kırşehirspor, TFF 3. Lig 4. Grup’ta oynanacak Erciyes 38 FK maçıyla hem moral bulmayı hem de üst sıralara tırmanışını yeniden başlatmayı hedefliyor.

Muhabir: İlknur Öncü