Kırşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde çocuklara özel bir etkinlik düzenledi. “Polly’nin Maceraları” adlı çocuk oyunu, 27 Mart 2026 Cuma günü saat 19.00’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde ücretsiz olarak sahnelendi. Oyunun yazarı Yavuz Tekin, yönetmenliğini ise Feyza Dede üstlendi.

Kırşehir’de Polly’nin Maceraları Minik Seyircileri BüyülediÇocuklar ve aileler salonları doldurdu

Etkinlikte, tiyatro sever çocuklar ve aileleri bir araya geldi. “Polly’nin Maceraları” izleyicilere keyifli anlar yaşatırken, Dünya Tiyatro Günü’nün coşkusu sahneye taşındı.

Kırşehir CHP’den Başkan Yalım’ın gözaltına sert tepki
Kırşehir CHP’den Başkan Yalım’ın gözaltına sert tepki
İçeriği Görüntüle

Kırşehir’de Polly’nin Maceraları Minik Seyircileri Büyüledi3Kırşehir Belediyesi yetkilileri, oyunun hazırlanmasında ve sahnelenmesinde emeği geçen tüm tiyatro ekibine teşekkür ederek, kültür ve sanat etkinliklerinin devam edeceğini belirtti.

Kırşehir’de Polly’nin Maceraları Minik Seyircileri Büyüledi1

Muhabir: Ayşe Hilal Deliorman