Kırşehir’de akşam saatlerinde meydana gelen üzücü olayda, Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir polis memuru evinde beylik tabancasıyla intihar girişiminde bulundu.

Kırşehir Valiliği’nden yapılan resmî basın açıklamasına göre, olay 19 Ekim 2025 günü saat 19.20 sıralarında yaşandı. Polis memuru A.D.’nin ikametinde beylik tabancasıyla intihara teşebbüs ettiği bildirildi.

İhbar üzerine sağlık ve emniyet ekipleri kısa sürede olay yerine intikal etti. Ağır yaralanan polis memuru, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı. Edinilen bilgilere göre polis memurunun hayati tehlikesi sürüyor.

Tır, Arızalı Otomobile Çarptı: Salih K. Ağır Yaralı
Tır, Arızalı Otomobile Çarptı: Salih K. Ağır Yaralı
İçeriği Görüntüle

Valilik açıklamasında, “İlk bulgular itibariyle olayın şahsi nedenlerle gerçekleştiği değerlendirilmektedir. Konuya ilişkin adli ve idari tahkikat çok yönlü olarak başlatılmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Muhabir: Dilek Küçükosmanoğlu