Kırşehir İl Emniyet Müdürü Dr. Mesut Görücü, Medrese Mahallesi’nde gerçekleştirilen güvenlik uygulamalarında görev yapan polis ekiplerini ziyaret etti.

Uygulama noktalarında yürütülen çalışmalar hakkında personelden bilgi alan Görücü, görev başındaki emniyet mensuplarıyla bir süre sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Snap Insta.to 791436396 18088048307660602 2506249855066880797 N

Kırşehirli Öğretmenlerin Beklediği Takvim Açıklandı
Kırşehirli Öğretmenlerin Beklediği Takvim Açıklandı
İçeriği Görüntüle

Vatandaşlarla da bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Görücü, mahalle sakinlerinin asayiş ve güvenliğe ilişkin görüş, talep ve önerilerini dinledi. Çocuklarla da yakından ilgilenen Görücü, onlarla sohbet etti.

Kırşehir’in huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla emniyet ekiplerinin yer ve zaman gözetmeksizin görevlerini büyük bir özveriyle sürdürdüğü belirtilirken, görev yapan personele emek ve fedakârlıkları dolayısıyla teşekkür edildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ