Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü’nde, şehirdeki güvenlik ve asayiş konularının ele alındığı haftalık “Genel Asayiş ve Değerlendirme” toplantısı düzenlendi. Kırşehir İl Emniyet Müdürü Mesut Görücü başkanlığında birim amirlerinin katılımıyla “Genel Asayiş ve Değerlendirme” toplantısı gerçekleştirildi.

“Neden Sahne Almıyor?” Dediler… Tahir Uçar’dan Sahne Üstünde Yanıt
“Neden Sahne Almıyor?” Dediler… Tahir Uçar’dan Sahne Üstünde Yanıt
İçeriği Görüntüle

Toplantıda, Kırşehir genelinde yürütülen güvenlik uygulamaları, suç ve suçlularla mücadele kapsamında alınan tedbirler, trafik denetimleri ve vatandaşların huzurunu artırmaya yönelik çalışmalar değerlendirildi. Ayrıca, son bir haftalık asayiş raporları incelenerek birimlerin koordinasyon içinde daha etkin çalışması için kararlar alındı.

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü’nün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda ise, toplantının ardından “Daha huzurlu bir Kırşehir için durmadan duraksamadan” mesajı verildi. Paylaşımda, emniyet birimlerinin vatandaşların güvenliği için kararlılıkla çalışmaya devam edeceği vurgulandı.

Muhabir: Gurbet Erul