Galatasaray’ın kendi sahasında Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmasının ardından Kırşehir’de sarı-kırmızılı taraftarlar sokaklara döküldü.

Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte şehirde büyük bir coşku yaşanırken, özellikle Ankara Caddesi ve Terme Caddesi’nde uzun araç konvoyları oluşturuldu. Meşaleler ve bayraklarla kutlamalara katılan taraftarlar, tezahüratlar eşliğinde galibiyeti kutladı.

Kutlamaların merkezi ise Cacabey Meydanı oldu. “Kırşehirli Aslanlar” olarak bilinen Galatasaray taraftarları, meydanda bir araya gelerek galibiyeti doyasıya yaşadı. Renkli görüntülere sahne olan kutlamalarda, şampiyonluk şarkıları söylenirken büyük bir birliktelik sergilendi.

Şampiyonluk yolunda dev adım: Ahi Evran 3 golle zirvede
Şampiyonluk yolunda dev adım: Ahi Evran 3 golle zirvede
İçeriği Görüntüle

Sarı-kırmızılı taraftarlar, alınan bu önemli galibiyetin ardından şampiyonluk için gün saymaya başladı.

Muhabir: Salih Hançer