Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenecek Aile Kampları için hazırlıklar sürüyor.

Kırşehir Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda vatandaşları doğayla iç içe bir etkinliğe davet etti.

Başkan Kaya: “Emeklilerin Hakkı Lütuf Değil, Alın Terinin Karşılığıdır”
Başkan Kaya: “Emeklilerin Hakkı Lütuf Değil, Alın Terinin Karşılığıdır”
İçeriği Görüntüle

Yapılan açıklamada, şehir hayatının yoğunluğundan uzaklaşmak ve aileleriyle birlikte doğada vakit geçirmek isteyen vatandaşlar için özel bir kamp organizasyonu düzenleneceği belirtildi.

Lll-14Yetkililer açıklamalarında, "Doğaya davetlisiniz. Şehrin gürültüsünden uzaklaşıp ailenizle birlikte yıldızların altında kamp ateşi etrafında buluşmaya ne dersiniz?" ifadelerini kullandı.

81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilecek Aile Kampları kapsamında katılımcıların ister kendi çadırlarıyla konaklayabileceği, ister günübirlik etkinliklere katılarak doğanın keyfini çıkarabileceği bildirildi.

Açıklamada, etkinlik tarihinin 8 Ağustos olduğu belirtilerek, detaylı bilgilendirmelerin Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nün resmi iletişim kanalları üzerinden paylaşılacağı kaydedildi.

Doğayla buluşmak, kamp deneyimi yaşamak ve aileleriyle birlikte açık havada zaman geçirmek isteyen vatandaşlar için düzenlenecek etkinliğin yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Lllllllll-1

Muhabir: Ayşe Hilal Deliorman