Kırşehir’de temaslarda bulunan YENİ Parti heyetinin ziyaret duraklarından biri Kırşehir Ziraat Odası oldu.

Selman Çevik ve Fatih Koca Kırşehir’de Gönüllere Seslendi
Selman Çevik ve Fatih Koca Kırşehir’de Gönüllere Seslendi
İçeriği Görüntüle

Kırşehir Milletvekili Metin İlhan; Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, İl Başkanı Baran Genç, Merkez İlçe Başkanı Gürkan Yağmur, belediye meclisi üyeleri ve il yöneticileriyle birlikte Kırşehir Ziraat Odası’nı ziyaret etti.

Kırşehir Çiftçisinin Sorunları Konuşuldu

Ekran Görüntüsü 2026 09 18 093102

Ziyarette Kırşehir’de üretim yapan çiftçilerin karşı karşıya kaldığı sorunlar gündeme geldi. Özellikle artan girdi maliyetleri ile tarım ve hayvancılık sektöründe yaşanan sıkıntılar değerlendirilirken, üreticilerin talep ve beklentileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, ziyaretin ardından yaptığı paylaşımda üreticilerin sorunlarının takipçisi olacaklarını ifade etti.

İlhan, “Üreten Kırşehir’in ve alın teriyle toprağını işleyen çiftçimizin sesi olmaya, sorunlarını Meclis’e taşımaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Üreticilerin Talepleri Meclis Gündemine Taşınacak

Kırşehir’de tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlayan üreticilerin yaşadığı sorunların görüşüldüğü ziyarette, çiftçilerin ekonomik koşulları ve üretim sürecinde karşılaştıkları maliyetler öne çıkan başlıklar arasında yer aldı.

İlhan, görüşmede dile getirilen sorun ve beklentilerin Meclis’e taşınacağını belirtirken, Kırşehir Ziraat Odası Başkanı ve yönetimine de ev sahiplikleri ve paylaştıkları görüşler dolayısıyla teşekkür etti.

Muhabir: DAMLA YEŞİLLİ