Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Kırşehir’de bulunduğu sırada gençlik döneminde sporcu olarak yer aldığı ASR Spor Merkezi sahibi Zafer Çam'ı ziyaret etti.

1990’lı yıllarda merkezin Taekwon-do sporcuları arasında yer alan Kırışık, yıllar sonra aynı salonda yeniden bulunmanın heyecanını yaşadı.

Ziyaret sırasında genç sporcularla bir süre sohbet eden Prof. Dr. Fatih Kırışık, sporun disiplin, özgüven ve kararlılık kazandıran yönlerine değindi. Sporcuların antrenmanlarını izleyen Kırışık, Taekwon-do çalışmalarının Kırşehir’de gençler arasında yaygınlaşmasının önemini vurguladı.

Prof. Dr. Fatih Kırışık, Zafer Çam'ı çalışmalarını ve genç sporcuların gayretini takdir ederek ASR Spor Merkezi yöneticisi Çam’a teşekkürlerini iletti. Ziyaretin sonunda, sporcularla hatıra fotoğrafı çektiren Kırışık, geçmişten bugüne uzanan sporcu bağlarının değerine dikkat çekti.

Kırşehirspor, Türk Metal’i konuk ediyor
Kırşehirspor, Türk Metal’i konuk ediyor
İçeriği Görüntüle

Kırşehir’deki spor merkezleri, farklı branşlarda gençleri bir araya getirerek hem fiziksel gelişim hem de sosyal dayanışmaya katkı sağlıyor. ASR Spor Merkezi de Taekwon-do başta olmak üzere birçok alanda genç sporcuları yetiştirmeye devam ediyor. Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın ziyareti, Kırşehir’de sporun geçmişten günümüze uzanan güçlü bağlarını bir kez daha vurguladı.

Muhabir: İlknur Öncü