Kaman Kaymakamı Engin Tok, vatan uğruna canını feda eden Şehit Fedakar Yiğit’in şehadetinin sene-i devriyesinde, şehidimizin ailesini evlerinde ziyaret etti.
Ziyaret sırasında şehidin ailesiyle bir araya gelen Kaymakam Tok, devletin ve milletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu vurgulayarak, “Şehitlerimiz bizlere emanettir. Onların aileleri, milletimizin en kıymetli değerlerindendir,” ifadelerini kullandı.
Şehit ailelerinin yanında olup hatıraları hep yaşatılacak!
Şehit Fedakar Yiğit ve tüm şehitler için duaların edildiği anlamlı buluşmada, Kaymakam Tok, “Şehidimizin ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum,” diyerek taziyelerini iletti.
Bu tür ziyaretlerin, şehit ailelerine verilen değerin ve vefanın bir göstergesi olduğunu belirten Tok, şehitlerin hatırasını yaşatmanın ve ailelerinin yanında olmanın devletin en önemli görevlerinden biri olduğunu ifade etti.



