Demirören Haber Ajansı'nın (DHA) eski Kayseri Büro Şefi Oktay Ensari (68), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Bir süredir özel bir hastanede çeşitli hastalıklar nedeniyle tedavi gören Türkiye Spor Yazarları Derneği Kayseri Şube Başkanı Oktay Ensari, sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Çiftçiler ve Sürücüler Dikkatli Olmalı! Çiftçiler ve Sürücüler Dikkatli Olmalı!

1957 yılında dünyaya gelen Oktay Ensari, lise yıllarında başladığı gazetecilik mesleğinde Ülker, Hakimiyet, Milli Ülkü, Kayseri Haber gazetelerinde çalıştı.

1978 yılında başladığı Hürriyet Haber Ajansı'nda daha sonra ismi Doğan Haber Ajansı ve sonra Demirören Haber Ajansı olarak değiştirilen kurumda 40 yıl görev yaptıktan sonra DHA büro şefi olarak emekli oldu.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nin kurucu üyelerinden ve eski başkanlarından Ensari, Türkiye Spor Yazarları Derneği Şube Başkanı olarak görev yapmaktaydı.

Yaşamını mesleğine adayan Kayseri’nin emektar gazetecilerinden, TSYD Kayseri üyesi Oktay Ensari (68)’yi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Merhuma Allah’tan rahmet, basın camiamıza ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.

Muhabir: Ayşe Hilal Deliorman