Mucur Tataryeğenağa köyünden TÜVTÜRK Muayene İstasyonu çalışanlarından Ümit Çertel’in, Ziraat Bankası’ndan emekli Avukat Gülden Çalışkan’ın, öğretmen Nergiz Çertel Ardıç’ın, Gonca Döşdemir’in babaları TEDAŞ’tan emekli Haşim Çertel’in oğlu Hayati Çertel geçirdiği beyin kanaması sonucu 70 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Kırşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Hayati Çertel, bütün çabalara rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

Ziraat Bankası Kırşehir Şubesi’nde bankacı Deniz Çalışkan’ın kayınbabası da olan Hayati Çertel’in cenazesi bugün Mucur Çarşı Camii’nden kılınacak öğle namazına müteakip Mucur Hamidiye Mezarlığı’na defnedilecek.

“Kırşehir Çiğdem” olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. (HABER: ÇİĞDEM SÖNMEZ)

Kırşehir'de polis ekipleri olayları aydınlattı: 3 şüpheli tutuklandı
Kırşehir'de polis ekipleri olayları aydınlattı: 3 şüpheli tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Çiğdem Sönmez