Kırşehir 1.Amatör Küme Futbol Ligi’nde 10’uncu hafta oynanacak olan 2 karşılaşmayla devam edilecek. Haftanın en önemli ve sonucu merakla beklenen maçında lider Yetişen Yıldızlar ile takipçisi 40 Şehirgücüspor karşılaşacak.

Toplam 7 takımla sezona başlanılan fakat ligin 2’nci yarısı itibariyle Kaman Cevizspor’un ligden çekilmesinin ardından 6 takımla devam edilen Kırşehir 1.Amatör Küme Futbol Ligi’nde 10’uncu haftada spor severleri 2 karşılaşma bekliyor olacak.

Haftanın Maçı “Yetişen Yıldızlar, 40 Şehirgücüspor” (4)

A Millî Takımımız, FIFA sıralamasında yeniden yükselişte A Millî Takımımız, FIFA sıralamasında yeniden yükselişte

10’uncu haftanın açılış maçında topladığı 24 puanla lider durumda bulunan Yetişen Yıldızlar Spor Kulübü ile 1 maç eksiğiyle 18 puanla takipçisi 40 Şehirgücüspor karşı karşıya gelecek. Mücadele Cumartesi günü saat 11.30’da Bağbaşı Sentetik sahasında oynanacak.

Haftanın Maçı “Yetişen Yıldızlar, 40 Şehirgücüspor” (2)

Amatör Küme Futbol Ligi’nin 10’uncu haftasının kapanış maçında zirve yarışının uzağında kalan 2 ekip Yedigülspor ile Mucurgücüspor karşılaşacak. Pazar günü saat 13.30’da ki karşılaşma Bağbaşı Çimde oynanacak.

Öte yandan Ligin 10’uncu haftasını Çiçekdağı Belediyespor maç yapmadan bay olarak geçerken, Kırkent FK ise Kaman Cevizspor’un ligden çekilmesinin ardından haftayı 3-0 hükmen galibiyetle 3 puanla kapatacak.

Haftanın Maçı “Yetişen Yıldızlar, 40 Şehirgücüspor” (1)

Muhabir: İlknur Öncü