Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü, Kırşehirspor tesislerini ziyaret ederek futbolculara ve yönetime tatlı ikramında bulundu. Emniyet yetkilileri, sezon boyunca sergilenen centilmence mücadele ve iş birliği için teşekkür etti.

3. Lig’de mücadele eden ve geçtiğimiz hafta sonu Artvin Hopaspor’u 1-0 mağlup ederek ligde kalmayı başaran Kırşehirspor, bu başarısının ardından Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü’nün anlamlı ziyaretiyle moral buldu.

Spor Güvenliğinden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal Özbek yönetimindeki emniyet personeli, Kırşehirspor tesislerini ziyaret etti. Bundan sonraki oynanacak olan maçlarda kendilerini başarılar diledi.

PFDK’dan kulüplere ceza yağmuru
PFDK’dan kulüplere ceza yağmuru
İçeriği Görüntüle

Güvenliğiniz Bizim Önceliğimiz (2)

TATLI İKRAMI, TEBRİK VE DESTEK MESAJI

Ziyaret sırasında emniyet güçleri, göreve başlayalı henüz 2 hafta olan teknik direktör Cevdet Uzunköprü ve tesislerde antrenman yapan futbolculara ve yönetime tatlı ikramında bulundu. Ayrıca hem sezon boyunca sahada sergiledikleri mücadele hem de düzenli ve güvenli maç ortamına katkılarından dolayı Kırşehirspor yönetimi tebrik edildi.

Güvenliğiniz Bizim Önceliğimiz (3)Çağatay Han Torun: “Emniyetimizin Desteği Sezon Boyunca Yanımızdaydı”

Ziyaret sırasında konuşan Kırşehirspor Kulüp Başkanı Çağatay Han Torun, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: “Gerçekten sezon boyunca herhangi bir güvenlik sıkıntısı yaşamadık. Aldığınız önlemler sayesinde sporcularımızın güvenliği her zaman en iyi şekilde sağlandı. Emniyet teşkilatımıza destekleri için minnettarız.”

Geçtiğimiz sezon boyunca Kırşehir’de oynanan spor müsabakalarında 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında herhangi bir işlem yapılmadığı öğrenildi.

Muhabir: İlknur Öncü