Yeni yılın ilk gününde yağan karla birlikte belediye ekiplerinin sahada olduğunu belirten Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, ilçede etkili olan kar yağışına karşı çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti.

Çiçekdağı’nda Karla Mücadele Çalışmaları Yeni Yılda Da Devam EdiyorKar küreme ve tuzlama çalışmaları devam ediyor

Başkan Hakanoğlu yaptığı açıklamada, “Çiçekdağı ilçesinde etkili olan kar yağışıyla birlikte belediye ekiplerimiz, yolların açık tutulması ve buzlanmaya karşı gerekli önlemlerin alınması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kar küreme ve tuzlama çalışmalarımız, vatandaşlarımızın güvenli ulaşımı için devam ediyor. Yeni yılın ilk gününde de görevimizin başındayız.” dedi.

Çiçekdağı’nda Karla Mücadele Çalışmaları Yeni Yılda Da Devam Ediyor3Çiçekdağı Belediyesi ekiplerinin karla mücadele çalışmaları, ilçe halkının günlük yaşamını olumsuz etkilememesi için gün boyu devam ediyor.

Çiçekdağı’nda Karla Mücadele Çalışmaları Yeni Yılda Da Devam Ediyor1

CHP’li Baltalık: “Kırşehir Halkı Artık Boş Vaatlerle Oyalanamaz”
CHP’li Baltalık: “Kırşehir Halkı Artık Boş Vaatlerle Oyalanamaz”
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Ayşe Hilal Deliorman