Politika

“2024 MHP’NİN YILI OLACAKTIR”

6. kez MHP’ye İl Başkanı seçilen Arif Kılıç, gazetemizi ziyaretinde açıkladı:

 

“2024 MHP’NİN

YILI OLACAKTIR”

Kılıç: “Cumhur İttifakı’nın başarılı olması için her türlü çalışmayı yapacağız.”

        

Geçtiğimiz ay 9 Eylül Cumartesi günü yapılan genel kurulda yeniden MHP Kırşehir İl Başkanı seçilen Arif Kılıç, 2024 yılının MHP’nin en başarılı yılı olacağını söyledi.

         Gazetemiz “Kırşehir Çiğdem” ile www.kirsehircigdem.com İmtiyaz sahibi Salih Güner ve çalışanlarla bir süre sohbet eden MHP İl Başkan Arif Kılıç’a İl Başkan Yardımcısı Kazım Kaman da eşlik etti.

         MHP’nin Kırşehir’deki tüm kongrelerini huzurlu bir ortamda geride bıraktığını ve 2024 yılında yapılan mahalli idareler seçimlerine en güçlü bir şekilde hazırladığını belirten Başkan Arif Kılıç, “Malumunuz üzere 2003-2009 arasında iki dönem MHP’nin İl Başkanlığını yaptım ve bu görevimi Kırşehir Belediye Başkanlığı’na aday olmak için bıraktım. 2017 yılında Sayın Genel Başkanım Devlet Bahçeli’nin yeniden şahsıma bu görevi tevdi etmesinin hemen ardından 2017 yılında genel kurula gittik ve yeniden seçilerek MHP’ye İl Başkanı oldum. 2017-2020 arasında, 2020-2023 arasında iki dönem il başkanlığı görevinde bulundum. Geçtiğimiz ay yapılan geneli kurulda da 2026 yılına kadar bu görevimin başında olacağım. Yani 6 dönem MHP’nin İl Başkanlığı’na seçildim. Bu süreçte partimi her ortamda en iyi şekilde temsil etmeye, seçimlerde en fazla oyunu toplamaya gayret ettim. 2018 yılından bu yana Cumhur İttifakı’nın içindeyiz ve bu süreçte ittifakın başarılı olması için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

         Gelecek yıl yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde Kırşehir’de başarılı çıkmak ve en iyi sonucu almak için seçim startını verdiklerini ve bugüne kadar Kırşehir Merkez’de Belediye Başkanlığı için 4 kıymetli ismin ortaya çıkarak aday adaylıklarını açıkladıklarını da belirten Başkan Arif Kılıç, ilçelerde de pek çok ismin aday adayı olarak ortaya çıkmaya başladıklarını söyledi.

         2024 yerel seçimlerine Cumhur İttifakı olarak nasıl girileceği yönünde AK Parti ve MHP arasında çalışmaların devam ettiğini de belirten Başkan Kılıç, “Cumhur İttifakı’nın 2024 yılı seçimlerinde nasıl bir yol haritası uygulanacağı yönünde çalışmalar Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan arasında sürdürülmektedir. İki Sayın Genel Başkanımızın yerel seçimlerde ne şekilde seçime girilmesi kararı alırlarsa biz de bu yönde seçimlerde Cumhur İttifakı’nın başarılı olması için her türlü çalışmayı yapacağız. Şu anda biz Kırşehir’de seçimde nasıl ve ne şekilde, hangi adaylarla seçimleri kazanırızın çalışmasını yürütüyoruz. İnşallah 2024 yılı MHP’nin yılı olacaktır” diye konuştu.

         Başkan Arif Kılıç, gazetemiz “Kırşehir Çiğdem” ile www.kirsehircigdem.com”un MHP’ye ve sahsına verdiği destek ve katkılar için de ayrıca teşekkür etti.  (HABER: İLKNUR ÖNCÜ)